Ενδιαφέρεσαι να αυξήσεις τα προσόντα σου, ώστε να εξασφαλίσεις την εργασιακή σου αποκατάσταση;
Τα προγράμματα Voucher σου δίνουν τη δυνατότητα εφόσον διαθέτεις κάρτα ανεργίας, να παρακολουθήσεις προγράμματα κατάρτισης σε σύγχρονα επαγγέλματα και να πραγματοποιήσεις πρακτική άσκηση σε διακεκριμένες ιδιωτικές επιχειρήσεις. Στόχος η αύξηση των επαγγελματικών προσόντων και η δυνατότητα πρόσληψης μετά την πρακτική άσκηση.
 

Η θεωρητική διδασκαλία των προγραμμάτων υλοποιείται από εκπαιδευτές με μεγάλη διδακτική εμπειρία στην κατάρτιση ενηλίκων ενώ ο καταρτιζόμενος μπορεί να επιλέξει από πλήθος Θεματικών Πεδίων και Επαγγελματικές Εξειδικεύσεις.

Για την πραγματοποίηση της πρακτικής άσκησης ο καταρτισμένος σε συνεργασία με το Γραφείο Κατάρτισης & Απασχόλησης του φορέα μας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την επιχείρηση που ταιριάζει καλύτερα στις επαγγελματικές του ανάγκες.

Προσοχή: Παράλληλα με τη βαθμολογία ισχύει και σειρά προτεραιότητας. Κάνε την αίτηση σου άμεσα!

Υπέβαλε αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Τα πεδία που ειναι μαρκαρισμένα με * είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν

Δίκτυο Συνεργαζόμενων Επιχειρήσεων

Το Κέντρο Κατάρτισης & Τεχνολογικής Καινοτομίας EXELIXIS στο πλαίσιο των προγραμμάτων Voucher έχει αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη διενέργεια της πρακτικής άσκησης των καταρτιζομένων.
Το Γραφείο Κατάρτισης & Απασχόλησης του φορέα μας σε συνεργασία με τον καταρτιζόμενο εξετάζει σε κάθε περίπτωση όλα τα χαρακτηριστικά των επιχειρήσεων, τις συνθήκες, το αντικείμενο εργασιών και τα επαγγελματικά καθήκοντα των προσφερόμενων θέσεων εργασίας ώστε να επιλεγεί η καταλληλότερη για το επαγγελματικό προφίλ του καταρτιζομένου.

Ενδεικτικά οι ακόλουθες εταιρείες έχουν εμπιστευτεί το Κέντρο Κατάρτισης & Τεχνολογικής Καινοτομίας EXELIXIS.

Γραφτείτε στο Newsletter και ενημερωθείτε για προγράμματα ανέργων και επιχειρήσεων
 
 
 
 
 
 
 
 
logos-bottom
eyc horizontal s

© Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 Εxelixis. All rights reserved. Μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Exelixis.