ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Ένα σεμινάριο Πρακτικό, Ρεαλιστικό και Εφαρμόσιμο μακριά από θεωρίες και απλές πληροφορίες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένα εκπαιδευτικό "workshop" για Υπεύθυνους Εξυπηρέτησης εσωτερικών και εξωτερικών πελατών.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή:
Ο Αλέξανδρος Μπερτσιμάς είναι εισηγητής σεμιναρίων πωλήσεων διαπραγματεύσεων Μάρκετινγκ και Μάνατζμεντ με 20ετή διδακτική και διευθυντική εμπειρία.
Είναι καθηγητής Μάρκετινγκ & Πωλήσεων Ευρωπαϊκών και Αμερικάνικων Πανεπιστημίων στην Ελλάδα.
Έχει διατελέσει Εμπορικός Διευθυντής, Δ/ντής Μάρκετινγκ και πωλήσεων μεγάλων Ελληνικών και Πολυεθνικών εταιρειών. Έχει σπουδάσει οικονομικά – πωλήσεις - Μάρκετινγκ στην Αμερική.

Σε ποιους απευθύνεται:
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα στελέχη των τμημάτων Marketing, Πωλήσεων, Logistics, Εξυπηρέτησης Πελατών και Τεχνικής Εξυπηρέτησης καθώς και σε στελέχη Διαφημιστικών εταιρειών και εταιρειών Δημοσίων Σχέσεων αλλά και γενικότερα σε όλους όσους έρχονται σε επαφή με τους πελάτες.

Στόχος:
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένα εκπαιδευτικό "workshop" για Υπεύθυνους Εξυπηρέτησης εσωτερικών και εξωτερικών πελατών.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν τι σημαίνει να είναι εστιασμένοι στον πελάτη δίνοντας έμφαση στις τεχνικές, στάσεις και συμπεριφορές που απαιτούνται για να επιτευχθεί υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών.

Γραφτείτε στο Newsletter και ενημερωθείτε για προγράμματα ανέργων και επιχειρήσεων
 
 
 
 
 
 
 
 
logos-bottom
eyc horizontal s

© Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 Εxelixis. All rights reserved. Μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Exelixis.