ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Το ΚεΔιΒιΜ2 EXELIXIS υπό την αιγίδα του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν. Μαγνησίας «Μάγνητες Τυφλοί», διοργανώνει σεμινάρια εκμάθησης του συστήματος γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille.

Σκοπός των προγραμμάτων είναι η εκπαίδευση στη γραφή Braille όλων των ενδιαφερομένων και όσων επιθυμούν να εργασθούν ή εργάζονται με άτομα με αναπηρία όρασης.

Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι από 52 έως 60 διδακτικές ώρες. Το βασικό πρόγραμμα της εκπαίδευσης (οι εισηγήσεις) και η πρακτική εξάσκηση στην γραφομηχανή Braille πραγματοποιούνται στο ΚεΔιΒιΜ2 Εxelixis.

Στο τέλος της εκπαίδευσης παρέχεται βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης του σεμιναρίου, με την οποία ο εκπαιδευόμενος δικαιούται να συμμετέχει στις εξετάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.), για την απόκτηση πιστοποίησης επάρκειας η οποία αναγνωρίζεται από το δημόσιο τομέα.

Δικαιολογητικά εγγραφής:

ταυτότητα, τίτλοι σπουδών, μεταπτυχιακό (εφόσον δηλωθεί στην αίτηση), βεβαίωση ΑΦΜ, φωτογραφία τύπου ταυτότητας.

Υπεύθυνη διδάσκουσα και εκπαιδεύτρια Braille είναι η κα Χαμονικολάου Σοφία, Φιλόλογος - Ειδική Παιδαγωγός Μ.Εd, Υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του ΚεΔιΒιΜ2 EXELIXIS, αποκλειστικό συνεργάτη του Σωματείου των «Μάγνητων Τυφλών» για το Νομό Καρδίτσας.

Τηλ: 24410-40050

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δ/νση: Γαρδικίου 5, Καρδίτσα

Γραφτείτε στο Newsletter και ενημερωθείτε για προγράμματα ανέργων και επιχειρήσεων
 
 
 
 
 
 
 
 
logos-bottom
eyc horizontal s

© Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 Εxelixis. All rights reserved. Μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Exelixis.