ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Σε μια εποχή κρίσης οπού οι ευκαιρίες – αλλά και το χρήμα – στην τοπική αγορά σπανίζουν, οι επιχειρήσεις πρέπει να στραφούν σε άλλες αγορές και να επιδιώκουν κέρδος μέσω της αύξησης των πωλήσεων τους διεθνώς.

Το σεμινάριο αυτό είναι μια ολοκληρωμένη και πρακτική προσέγγιση για το θέμα της εξαγωγικής ανάπτυξης των ελληνικών επιχειρήσεων είτε αυτές θέλουν να πουλήσουν προϊόντα, είτε υπηρεσίες στο εξωτερικό.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή:
Ο Αλέξανδρος Μπερτσιμάς είναι εισηγητής σεμιναρίων πωλήσεων διαπραγματεύσεων Μάρκετινγκ και Μάνατζμεντ με 20ετή διδακτική και διευθυντική εμπειρία.
Είναι καθηγητής Μάρκετινγκ & Πωλήσεων Ευρωπαϊκών και Αμερικάνικων Πανεπιστημίων στην Ελλάδα.
Έχει διατελέσει Εμπορικός Διευθυντής, Δ/ντής Μάρκετινγκ και πωλήσεων μεγάλων Ελληνικών και Πολυεθνικών εταιρειών. Έχει σπουδάσει οικονομικά – πωλήσεις - Μάρκετινγκ στην Αμερική.

Σε ποιους απευθύνεται:
Απευθύνεται στο νέο επιχειρηματία που βλέπει τις ευκαιρίες στο διεθνές περιβάλλον και θέλει να τις αξιοποιήσει, στο στέλεχος που θέλει να βελτιώσει την αποτελεσματικότητας του και να συμβάλει στην ανάπτυξη της επιχείρησης του διεθνώς και γενικά σε όσους σκέφτονται να επιχειρήσουν ένα άνοιγμα στις διεθνείς αγορές αλλά δεν ξέρουν πως να αρχίσουν.

Στόχος:

  • Να εκπαιδεύσει τον επιχειρηματία ή το στέλεχος για την αποτελεσματική εξαγωγική πώληση, μέσα από την σωστή προετοιμασία λαμβάνοντας υπ όψιν τους πολιτιστικούς παράγοντες για την προσέγγιση και επαφή με τους πελάτες και τους διανομείς.
  • Το σχεδιασμό της επίσκεψης στην αγορά, την ανάπτυξη της στρατηγικής επίσκεψης τη διεξαγωγή επιχειρηματικών συναντήσεων, αξιολογώντας τους επιχειρηματικούς εταίρους.
Γραφτείτε στο Newsletter και ενημερωθείτε για προγράμματα ανέργων και επιχειρήσεων
 
 
 
 
 
 
 
 
logos-bottom
eyc horizontal s

© Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 Εxelixis. All rights reserved. Μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Exelixis.