Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις:
H καρδιά κάθε επιχείρησης και ταυτόχρονα η περιουσία της είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Εμείς στην EXELIXIS στεκόμαστε δίπλα σε κάθε επιχείρηση, με γνώμονα την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα της. Αναλαμβάνουμε το έργο της διαχείρισης των ανθρωπίνων πόρων, σχεδιάζουμε συστήματα διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και αποτελεσματικών κινήτρων. Παράλληλα, σε συνεργασία με την επιχείρηση, υλοποιούμε προγράμματα αξιολόγησης προσωπικού και ανάπτυξης δεξιοτήτων, παρακολουθούμε τους εργασιακούς ρόλους και την απόδοση, καθώς επίσης προτείνουμε επιτυχήμενα συστήματα ανταμοιβών.

Η EXELIXIS επίσης μπορεί να υποστηρίξει επιχειρήσεις στην ανεύρεση και επιλογή του κατάλληλου προσωπικού. Με υπευθυνότητα σχεδιάζουμε το προφίλ των θέσεων εργασίας, αναζητούμε το κατάλληλο προσωπικό μέσα απο εναλλακτικά κανάλια, συλλέγουμε και αξιολογούμε βιογραφικά σημειώματα και διενεργούμε συνεντεύξεις με στόχο την άμεση και αποτελεσματική επιλογή των καταλληλότερων στελεχών.

 

Υπηρεσίες προς ανέργους:
Παρέχουμε υπηρεσίες συμβουλευτικής καριέρας σε ανέργους, νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας ή επαγγελματίες και στελέχη. Προσδιορίζουμε το επαγγελματικό προφίλ και εντοπίζουμε σημαντικές δεξιότητες που πρέπει να προβληθούν καθώς και σημεία που πρέπει να συμπληρωθούν με την κατάλληλη επιμόρφωση. Μεθοδεύουμε την αναζήτηση εργασίας με «όπλα» την σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος και της συνοδευτικής επιστολής και την προετοιμασία των υποψηφίων για την επικοινωνία – συνέντευξη με την επιχείρηση.

Η EXELIXIS είναι σε θέση να αναζητήσει μέσα σε μια μεγάλη βάση επιχειρήσεων και εργοδοτών θέσεις που αντιστοιχούν δυνητικά στο προφίλ των υποψηφίων και παράλληλα να προωθήσει αποτελεσματικά τους καταλληλότερους κατα περίπτωση.

Γραφτείτε στο Newsletter και ενημερωθείτε για προγράμματα ανέργων και επιχειρήσεων
 
 
 
 
 
 
 
 
logos-bottom
eyc horizontal s

© Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 Εxelixis. All rights reserved. Μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Exelixis.