Το Κέντρο Κατάρτισης & Τεχνολογικής Καινοτομίας EXELIXIS αποδεικνύει έμπρακτα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σχεδιάζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε μακροχρόνιες πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού περιεχομένου καθώς και δράσεις φορέων, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Έτσι, σε συνεργασία με τον οργανισμό ή το φορέα, καταγράφουμε και αναλύουμε τις ανάγκες του για προβολή του έργου του, προώθηση των δραστηριοτήτων του ή χρηματοδότηση και προσφέρουμε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μας και αυτές του δικτύου συνεργατών μας.

Παραδείγματα τέτοιων πρακτικών είναι:

Κοινωνία
Πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού περιεχομένου, (μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων και μη κυβερνητικών οργανισμών) που βρίσκονται κοντά στα κοινωνικά προβλήματα και μεριμνούν για την εξάλειψη της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού και της κοινωνικής ανισότητας.

Πολιτισμός
Η υποστήριξη πολιτιστικών φορέων (μουσεία, θεατρικές και μουσικές ομάδες, πολιτιστικούς συλλόγους) που προάγουν τον πολιτισμό την παράδοση και την τέχνη καθώς με τον τρόπο μας μπορούμε να συμβάλουμε στη διαφύλαξη της πολύτιμης κληρονομιάς του τόπου.

 

Παιδεία
Αγκαλιάζουμε εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμούς που έχουν στόχο να προάγουν θέματα παιδείας και εκπαίδευσης.

Αθλητισμός
Πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος και προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα.

Περιβάλλον
Ενώσεις και πρωτοβουλίες πολιτών που έχουν σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και της φυσικής μας κληρονομιάς και με τη δράση τους προσπαθούν να παρακινούν το κοινωνικό σύνολο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής μέσα από την προστασία της φύσης, να διαφυλάξουν προστατευόμενες περιοχές και απειλούμενα είδη ή να αναδείξουν τοπικές οικονομίες.

 

Θεωρούμε ότι η συνεισφορά στην τοπική κοινωνία θα πρέπει να αποτελεί μια θεμελιώδη αξία για το Κέντρο Κατάρτισης & Τεχνολογικής Καινοτομίας EXELIXIS και είναι αυτή που θα καθορίσει μακροπρόθεσμα την βιώσιμη δράση και την επιτυχία μας.

Γραφτείτε στο Newsletter και ενημερωθείτε για προγράμματα ανέργων και επιχειρήσεων
 
 
 
 
 
 
 
 
logos-bottom
eyc horizontal s

© Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 Εxelixis. All rights reserved. Μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Exelixis.